Приглашаем Вас в Ригу на Международную конференцию по телекоммуникациям и стартапам Telco Trends 2015

Шановні колеги! З 10 по 13 серпня в Ризі, в готелі Radisson Blu Hotel Latvija, пройде п’ята, ювілейна, Міжнародна телекомунікаційна конференція і виставка TELCO TRENDS 2015: www.telcotrends.eu. Це найбільший галузевий захід в Балтії, на якому збираються фахівці з ЄС і СНД. Очікується близько 400 гостей.

Теми конференції: TV, OTT, 4G, стартапи, Apps. Партнерами Telco Trends стали Міністерство економіки і Міністерство зв’язку ЛР, Комісія з Регулювання суспільних послуг, Латвійське агентство інвестицій та розвитку. Експерти розкажуть про єдиний цифровий ринок ЄС і реалізацію стратегії “Європа 2020”. Перед учасниками виступлять представники BEREC (Body of European Regulators for Electronic Communications), штаб-квартира якого знаходиться в Ризі.

У цьому році в рамках TELCO TRENDS вперше стартує секція «Як робити бізнес в Європі? Телекомунікації та стартапи». Зарубіжні гості з СНД дізнаються про можливості виходу на ринки Євросоюзу і отримання фінансової підтримки зі структурних фондів ЄС – адже на розвиток високотехнологічних підприємств і стартапів виділені багатомільйонні суми.

Провідні світові бренди – ASTRO Strobel, BKTEL, PPC Denmark – розкажуть про технічні новинки для платформ платного ТБ. Відбудеться форум мовників, а керівники галузевих Асоціацій Латвії, Литви, України, Казахстану та інших держав поінформують про тенденції на ринку своїх країн. Традиційно буде висвітлена тема супутникового зв’язку: презентації проведуть SES і EUTELSAT. Оператори і аналітики розкажуть про розвиток мереж 4G.

Завершить форум відпочинок на природі і азартна Осетрово-форелеве рибалка.

Робочі мови: російська, англійська. Забезпечено синхронний переклад.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті TelcoTrends: www.telcotrends.eu

Слідкуйте за новинами Telco Trends на офіційних сторінках у Фейсбуці і Твіттері:
www.fb.com/telcotrends
www.twitter.com/telcotrends

До зустрічі в Ризі на “TELCO TRENDS 2015»!