Послуга «Віртуальний Дата-центр (IaaS)» відтепер доступна і за межами України. «Датагруп» пропонує своїм клієнтам два тижні безкоштовного тестування послугою в дата-центрах DEAC, а також професійні консультації щодо вибору індивідуальної конфігурації послуги «Віртуального Дата-центру»

У жовтні 2017 року компанія «Датагруп» запускає сервіс «Віртуальний Дата-центр (IaaS)» та зберігання даних в європейських дата-центрах DEAC (Латвія). Багаторічний досвід в розробці та впровадженні широкого спектру ІТ-послуг, дозволяє DEAC спільно розробляти індивідуальні рішення з урахуванням особливостей галузі та бізнес-задач клієнта, тим самим надаючи послуги Private data centers.

Шукаючи відповідь на питання власників бізнесу, де розмістити свої дані – в Україні чи за кордоном, «Датагруп» розширила географію хмарних послуг. Відтепер клієнти компанії, для яких використання хмарних сервісів стало невід’ємною частиною повсякденної роботи, отримують можливість здійснити вибір на користь вітчизняного чи європейського хмарного сховища. Обидва варіанти гарантують збереження даних користувачів та можливість організувати IT-інфраструктуру будь-якого рівня складності.

Основні переваги хмарних технологій від «Датагруп» – це доступність, безпека та економічна доцільність сервісу, де не потрібно платити за нові сервери для зберігання даних, а можна їх вигідно орендувати в оператора та отримати всі необхідні для користування ресурси в короткі терміни.