Звернення до правовласників щодо дотримання їх прав на інтелектуальну власністьШановні правовласники!

З метою припинення можливих порушень у сфері інтелектуальної власності, що призводять до недобросовісної конкуренції на українському телевізійному ринку, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення звертається до всіх правовласників телеконтенту, дистриб’юторів телепрограм звернути увагу на поширення телевізійної продукції за допомогою медіаплеєрів Aura HD/Aura HD Plus, Inext TV, телевізорів Samsung (Smart TV) таLG (Smart TV).

Звернення оприлюднюється у зв’язку з листом до Національної ради від експертів робочої групи з проблемних питань провайдерів програмної послуги щодо трансляції за допомогою медіа-плеєрів Aura HD/Aura HD Plus, Inext TV, телевізорів Samsung (Smart TV), LG (SmartTV) контенту, що підлягає захисту відповідно до законодавства України про телебачення та інтелектуальну власність.

Закликаємо правовласників і дистриб’юторів телепрограм ретельно перевірити правомірність розміщення телеконтенту на згаданих вище пристроях і до 5 червня повідомити Національну раду про несанкціоноване використання об’єктів інтелектуальної власності, якщо такі факти підтверджуються. Інформацію надсилати на адресу: Galagan.nrada@gmail.com.

Ознайомитися з переліком телевізійних каналів та архівом скріншотів програм можна за посиланнями.

Джерело: http://www.nrada.gov.ua/