Компанія «Датагруп» запровадила нову послугу міжнародного телефонного зв’язку «Датасвіт». Вона надає можливість абонентам компанії значно заощадити на дзвінках в інші країни світу.

У список напрямків, за якими можуть телефонувати користувачі «Датасвіт», входять найпопулярніші країни Європи, Азії, Америки, Африки.

«Дана послуга реалізована спеціально для нових клієнтів «Датагруп», щоб дати їм можливість звичним способом телефонувати в інші країни за меншу вартість. Це дозволить значно економити на даній статті витрат, не обмежуючи себе в спілкуванні», – говорить директор департаменту мультиплей-продуктів «Датагруп» Марина Балашева.

Послуга, перш за все, призначена для нових клієнтів бізнес-сегменту компанії.

Потенційні клієнти «Датагруп», що працюють в найрізноманітніших галузях бізнесу, щодня проводять величезну кількість телефонних переговорів. Багато компаній ведуть свій бізнес за участю закордордонних партнерів, і дзвінки в інші країни для них вкрай важливі.

«Часом від того, наскільки оперативно був зроблений той чи інший дзвінок, безпосередньо залежить прибуток певної організації. У той же час на тривалість закордонних дзвінків суттєво впливає фактор вартості. Саме тому ми проаналізували популярні для дзвінків країни, побудували нові маршрути і знайшли можливість запропонувати нашим новим клієнтам дзвонити за кордон за більш економними тарифами», – каже Марина Балашева.

Послуга «Датасвіт», окрім клієнтів бізнес-сегменту, тепер також надається фізичним особам в складі пакетної пропозиції VIP по телефонії.