27 жовтня 2016 року при партнерстві Телекомпалати України в комплексі «Ультрамарин» відбудетьсяПерший конвергентний Форум директорів електронних комунікацій України «Ua.Network». Форумпроходитиме в межах виставкового заходу #ТІМ: «Телеком, ІТ, Медіа» за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 1a.

Профільна подія присвячена актуальним питанням розвитку двох індустрій  телекомунікаційної і медійної, у яких сьогодні внаслідок конвергенції є численні спільні теми для обговорення.

Для участі запрошуються оператори, провайдери телекомунікацій і програмної послуги, мовники й інші гравці телекомунікаційної та телевізійної індустрії для вирішення насущних питань щодо майбутнього регулювання вітчизняного ринку електронних комунікацій та аудіовізуальних послуг.

Захід відбудеться за місяць до відзначення третьої річниці Революції гідності, і саме зараз виникає необхідність значущого підсумка: куди ми рухаємося? Європейська лібералізація чи жорстке регулювання? Як збалансувати потреби суспільства під час інформаційної війни й прагнення індустрії до дерегуляції? Питання, що вирішуються шляхом саморегуляції? Як індустрії стати інвестиційно привабливішою?

Організатори Інтернет Асоціація України й Асоціація правовласників та постачальників контенту при партнерстві Телекомунікаційної палати України, Асоціації «Укртелемережа» і Спілки операторів телекомунікацій Одеси та Одеської області.

До партнерства, участі також запрошуються народні депутати профільних парламентських комітетів, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації, Юридична фірма Jurimex, інші зацікавлені представники.

Реєстрація учасників безкоштовна, на сайті http://www.timint.net/ за промокодом.