№ 2764 від 27.04.2023 р.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у

сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра

та надання послуг поштового зв’язку

 

 

Щодо зауважень до проекту Положення

про кабельну каналізацію електронних

комунікаційних мереж

 

Асоціація «Телекомунікаційна палата України», яка є об’єднанням провідних постачальників конвергентних послуг у сфері цифрових комунікацій, що створене з метою саморегулювання, сприяння розвитку в Україні сфери цифрових аудіовізуальних послуг, цифрових медіа, Інтернету, засвідчує Вам свою повагу та звертається з наступного приводу. 

На офіційному сайті НКЕК розміщено проєкт Постанови «Про затвердження Положення про кабельну каналізацію електронних комунікаційних мереж» з метою одержання зауважень та пропозицій.

Після здійсненого аналізу надсилаємо пропозиції та зауваження до обговорення у вигляді порівняльної таблиці та просимо врахувати їх під час доопрацювання.

Крім того, враховуючи розміщений на офіційному сайті НКЕК лист АТ «Укртелеком» від 03.04.2023, надаємо зауваження та пропозиції до проекту «Положення про кабельну каналізацію електронних комунікаційних мереж», який запропоновано АТ «Укртелеком». 

Також просимо долучити представників Телекомпалати України до подальшого обговорення проекту Положення про ККЕКМ, зі свого боку гарантуємо експертну участь та плідну співпрацю з даного питання.

 

З повагою

 Голова Ради                                                                       Т. Попова