ВОЛЯ поделилась результатами аналитики телесмотрения в январе

Згідно власної аналітичної системи ВОЛІ, в січні 2016 року п’ятірка найбільш популярних каналів залишилася незмінною. Вона представлена українськими національними телеканалами «1 + 1», СТБ, ICTV, «Новий» і каналом «Україна». В тридцятку лідерів увійшли також три власних телеканали компанії – «ВОЛЯ CINE + HD», «ВОЛЯ CINE + MIX» і «ВОЛЯ CINE + LEGEND».

А ось жанрові уподобання глядачів дещо змінилися. Лідером по телеперегляду і раніше були пізнавальні канали, але кінопрограми трохи потіснили інформаційні канали. Високий попит на розважальні і дитячі телепрограми.

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі анонімних даних, одержаних через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення в 18 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Сьогодні абоненти дивляться програми близько 200 каналів.

ВОЛЯ проводить моніторинг телеперегляду на регулярній основі. Результати використовуються для підвищення якості послуги, а також поновлення пакетів телеканалів з урахуванням переваг абонентів.

Додаток