ВОЛЯ анонсировала новые принципы сотрудничества с телеканалами

На зустрічі з представниками новинних телеканалів, що відбулася 15 січня 2016 року, компанія ВОЛЯ анонсувала однакові для всіх початкові фінансові умови співпраці на поточний рік. Згідно Закону України «Про телебачення і радіомовлення» терадіорганізаціі мовлять на підставі умов ліцензії та платного договору з оператором багатоканальної системи.

За таке мовлення телерадіоорганізаціями сплачуються кошти в усіх технологіях, і кабельне – не виняток.

Також, ВОЛЯ привела порівняння цін, згідно з якими в кабелі представлені найоптимальніші тарифи і при цьому гарантовано якість, максимальне охоплення, додаткові можливості та рівні умови для телеканалів одного жанру.

Також, ВОЛЯ задекларувала, що при співробітництві будуть враховуватися наступні фактори:
• попередній досвід роботи з партнерами (можливість дисконту партнерам, які вже протягом тривалого часу оплачували послуги оператору);
• облік при остаточному визначенні вартості операторських послуг інших напрямків співробітництва, зокрема, спільні з телеканалами проекти промоакцій для абонентів, розміщення реклами на телеканалах.

ВОЛЯ оголосила також про готовність надати 100-відсоткову знижку на транспортування сигналу в другому півріччі тому телеканалу, який буде лідером в новинному сегменті за результатами перегляду абонентами в першому півріччі.

Таке лідерство передбачає, що канал буде перебувати на першому місці мінімум 4 місяці з 6, за даними аналітиків телеперегляду каналів, яка діє в компанії ВОЛЯ з листопада 2015 року.

Додаток