Украинские зрители выбирают национальные каналы

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ презентувала результати щомісячного моніторингу переваг українських телеглядачів в грудні 2015 року. Національні канали «1 + 1», СТБ, ICTV, «Новий» і «Україна» залишаються незмінними лідерами телеперегляду.

У топ-десятку також увійшли тільки українські національні телевізійні канали. Традиційними залишаються і жанрові уподобання: пізнавальні, фільмові та інформаційні канали. У тридцятці лідерів три власних телеканали компанії – «ВОЛЯ CINE + HD», «ВОЛЯ CINE + MIX» і «ВОЛЯ CINE + LEGEND».

Сьогодні телеглядачі ВОЛІ дивляться 173 канали. Аналітичною системою було охоплено понад 25 тисяч домогосподарств в 18 містах. України.

Моніторинг компанія ВОЛЯ проводить на постійній основі з метою використання даних для наповнення пакетів з урахуванням переваг абонентів.

Нагадаємо також, що ВОЛЯ оголосила про готовність надати 100-відсоткову знижку на транспортування сигналу в другому півріччі 2016 роки тому телеканалу, який буде лідером в новинному сегменті за результатами перегляду абонентами в першому півріччі.

Результати моніторингу