Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV продовжує створювати ексклюзивний україномовний дубляж для голлівудських фільмів, що раніше його не мали.

Бібліотеку проєкту «Hollywood українською» поповнили фільми «День бабака», «Красуня», «Щоденник Бріджит Джонс», перші дві частини «Людей в чорному» та мультфільм «Шрек 2». Вони отримали якісний україномовний дубляж, який SWEET.TV створив за власний рахунок. Стрічки доступні абонентам сервісу безкоштовно в тарифі.

«Проєкт «Hollywood українською» набирає оберти. Ми даємо нашим абонентам можливість дивитися улюблені фільми, мультфільми та серіали українською мовою. Ми впевнені, що україномовний дубляж створює неймовірну атмосферу під час перегляду та допомагає отримати нові приємні враження від картин», — каже директор національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV Олександр Резунов.

До кінця квітня україномовний дубляж отримають фільми: «Кримінальне чтиво», «Форрест Ґамп» і «Найкращий стрілець» з Томом Крузом у головній ролі. Крім дубляжу для фільмів, SWEET.TV створить озвучку для серіалів «Елементарно» та «Мільярди».

А от серіали «Покидьки» та «Декстер» (озвучку від SWEET.TV отримав сьомий сезон, він був останнім, що її ще не мав) вже можна подивитися українською на сервісі безкоштовно в тарифі.

SWEET.TV — єдиний український онлайн-кінотеатр, який створює україномовну доріжку для голлівудської класики. Проблема доступності фільмів українською мовою наразі залишається достатньо гострою, адже стрічки, що з’являлися на екранах до 2006, не отримували україномовний дубляж. Коли їх показували на національних телеканалах, вони озвучувались «на швидку руку», що призводило до втрати якості.

Можливість самостійно створювати україномовний дубляж і озвучку відкрилася сервісу після того, як він уклав прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony, американським телегігантом CBS та ін. саме для території України.