logo_voliaЛідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ підбила підсумки телеперегляду в липні 2016 року. У ТОП-5 зберегли свої позиції українські національні канали «1 + 1», «СТБ», «ICTV», «Україна», а також увійшов канал «Інтер».У першій тридцятці рейтингових каналів представлені власні канали ВОЛІ ─ «CINE HD» і «CINE + KIDS HD».

Липень ─ пік літа та відпусток ─ не змінив жанрових уподобань українців. Телеглядачі, як і раніше, найбільше часу присвятили перегляду пізнавальних, інформаційних і фільмових каналів. Кіноконтент традиційно користується попитом. Серед фільмових каналів, які пропонує своїм абонентам ВОЛЯ, найбільш популярні «FOX», «ВОЛЯ CINE + HD» і «АМС». «АМС» після старту в квітні в пакетах компанії ексклюзивно українською мовою продовжує розширювати свою аудиторію.

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі даних, одержуваних через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення більш ніж в 18 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Враховано інтереси телеглядачів з понад 35 тисяч домогосподарств. Сьогодні абоненти компанії дивляться більше 150 каналів.

Моніторинг телеперегляду ВОЛЯ проводить регулярно. Результати використовуються для підвищення якості послуг, а також оновлення пакетів телепрограм з урахуванням вподобань абонентів.

Топ 30 телеканалів, липень-2016