Компания ВОЛЯ представила результаты аналитики телесмотрения в апреле

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ підбила підсумки телеперегляду в квітні 2016 року. Згідно з результатами аналітичної системи ВОЛІ, п’ятірка найбільш популярних каналів залишилася незмінною. У ТОП-5 увійшли українські національні телеканали «1 + 1», СТБ, ICTV, «Новий» і «Україна».
У першій тридцятці рейтингових каналів впевнено закріпили свої позиції власні телеканали компанії – «ВОЛЯ CINE + HD» і «ВОЛЯ« CINE + KIDS HD ».

За жанровим уподобанням найбільш популярні інформаційні та пізнавальні канали. Стійкий інтерес українського глядача до кіно і розважального контенту. Стабільна аудиторія у дитячих телеканалів, серед яких великим успіхом користується «CINE + KIDS HD».

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі даних, одержуваних через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення більш ніж в 18 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Сьогодні абоненти дивляться близько 200 каналів.

Моніторинг телеперегляду компанія проводить регулярно. Результати використовуються для підвищення якості послуги, а також поновлення пакетів телепрограм з урахуванням переваг абонентів.

Результати аналітики телеперегляду в квітні 2016 року