Лист від 04.12.2020 р. № 2555                                                   

Голові Верховної Ради України

Разумкову Д.О.

 Щодо підтримки проєкту Закону

реєстр. № 4017 від 02.09.2020

Шановний Дмитре Олександровичу!

 Телекомунікаційна палата України, яка об’єднує провідних гравців ринку цифрових комунікацій України, звертається до Вас з приводу наступного.

У Верховній Раді України зареєстровано 02.09.2020 проєкт Закону України за реєстраційним № 4017 «Про внесення змін до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України» (щодо запровадження почесного звання «Заслужений працівник сфери телекомунікацій України») (далі – проєкт Закону).

Ми впевнені, що зазначений проєкт Закону стане стимулюючим фактором для досягнення працівниками сфери телекомунікацій високих показників у виконанні завдань з розбудови та покриття телекомунікаційних мереж та цифровізації послуг. Такі зміни заохочуватимуть спеціалістів та працівників сфери телекомунікацій до здійснення вагомих внесків у розвиток сфери телекомунікацій та телекомунікаційних послуг, а також визнання державою досягнень працівників сфери телекомунікацій.

Враховуючи вищенаведене, Асоціація «Телекомунікаційна палата України» підтримує прийняття проєкту Закону та просить Вас, Дмитре Олександровичу, посприяти у найскорішому внесенні його до порядку денного для подальшого прийняття Верховною Радою України.

З повагою

Голова Ради Асоціації                                                            Т.В. Попова

KPI_TelPU2020#other