Лист від 11.11.2020 № 2549

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

 

Щодо зауважень та пропозицій до проєкту постанови НКРЕКП

“Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу”

 

Асоціація «Телекомунікаційна палата України», яка створена для сприяння розвитку в Україні сфери цифрових комунікацій, звертається з приводу наступного.

На офіційному сайті НКРЕКП 28 жовтня 2020 року було розміщено для відкритого обговорення проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу», який розроблено відповідно до законів України «Про ринок електричної енергії» та «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» у зв’язку з необхідністю удосконалення норм Кодексу систем розподілу.

За результатами здійсненого Телекомпалатою аналізу положень Проєкту надсилаємо зауваження та пропозиції, які просимо врахувати під час громадського обговорення.

Будемо вдячні за залучення представників асоціації «Телекомунікаційна Палата України» до обговорення положень Проєкту, враховуючи вимоги Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що затверджений Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866. 

З повагою

 Голова Ради Асоціації                                                            Т.В. Попова

KPI_TelPU2020#3