Нещодавно Телекомпалата України прийняла рішення щодо вступу компаній «lifecell» та «РадіоКоннект» до складу асоціації у якості Дійсних учасників та обрала Гната Сергуту Членом Ради ТелПУ.


lifecell – український діджитал-оператор, що надає справжню свободу спілкування. За допомогою доступного високошвидкісного мобільного інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів, незалежно від віку чи знань технологій. Оператор належить Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець другого кварталу 2020 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 7,6 млн користувачів.


Радіоконнект – інтернет-провайдер, який був заснований у 2000 р. для надання телекомунікаційних послуг корпоративним клієнтам. На даний час компанія обслуговує більш ніж 2000 тисячі банкоматів усіх великих українських банків, будує «останні милі» для операторів зв’язку, та надає послуги бездротового зв’язку у 18 областях України.


«Ми підтримуємо цілі Телекомпалати України та приєднуємось, щоб спільно сприяти розвитку галузі телекомунікацій та усунути існуючі бар’єри, що прискорить запровадження стандартів ЄС в нашій країні. Впевнені, разом ми зможемо забезпечити однакові правила гри для всіх гравців на ринку, зробити його більш прозорим та конкурентним»Гнат Сергута, Член Ради ТелПУ.


Тетяна Попова, Голова Ради ТелПУ: «Телекомпалата України завжди відкрита для нових учасників цифрової індустрії. Компанії, які поділяють нашу позицію щодо прозорого конкурентного середовища та готові активно діяти у напрямку розвитку галузі, завжди матимуть підтримку від ТелПУ. Адже одне з пріоритетних завдань асоціації – це відстоювання законних інтересів наших учасників. До того ж, з кожним новим учасником ми отримуємо можливість генерувати більше ідей, якісніше аналізувати події, що відбуваються у телеком-просторі, а найголовніше – ми отримуємо можливість консолідувати різні погляди у спільну позицію асоціації».


Телекомунікаційна палата України вітає нових учасників у складі асоціації!
Ми ініціюємо, ми відстоюємо, ми консолідуємо!

KPI_TelPU2020#7