ВОЛЯ присматривается к Житомиру

Група компаній ВОЛЯ отримала свідоцтво про реєстрацію в реєстрі операторів телекомунікацій для надання послуг платного телебачення і доступу в Інтернет в місті Житомирі.

Дане рішення було опубліковано на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ).

– Не дивлячись на важкі економічні умови, ми плануємо вийти на ринок телекомунікаційних послуг цього обласного центру вже найближчим часом. Зараз узгоджуємо умови договору з підрядчиками про проведення будівельно-монтажних робіт, вивчаємо смаки і переваги цільової аудиторії, формуємо пакети послуг, підбираємо персонал, – зазначив директор з регіонального розвитку компанії ВОЛЯ Володимир Федорчук.

ВОЛЯ дотримується стратегії виходу на нові території, про яку вона заявила два роки тому. Незважаючи на непросту політичну і економічну ситуацію в країні, протягом 2014-2015 років компанія почала надавати послуги під своєю торговою маркою в декількох нових містах: Путивлі (Сумська область), Обухові, Українці, Фастові (Київська область) і Солоніцівці (Харківська область) .

Лідер українського ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ, незважаючи на погіршення економічної ситуації в країні, планує вийти на ринок телекомуслуг в місті Житомирі.