8 вересня 2018 р. під час Міжнародної конференції “Telecom Ukraine 2018” Телекомунікаційна палата України провела засідання Загальних зборів Асоціації та прийняла рішення щодо вступу двох нових учасників ТелПУ: компанії «Тріолан» та «Інтернет Речей Україна».

Компанія Triolan – одна з найбільших телекомунікаційних мереж України, що протягом десяти років надає широкий спектр телеком-послуг за доступними цінами. Абонентам Тріолан доступні такі основні послуги, як підключення високошвидкісного доступу до мережі Інтернет без обмеження трафіку і швидкості, а також якісне кабельне телебачення в аналоговому і цифровому форматах. Компанія має покриття в найбільших обласних центрах країни: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Сумах, Полтаві, Запоріжжі, Рівному та інших містах України.

Вадим СИДОРЕНКО: «В умовах сповільнення росту ринку підвищується цінність взаємодії з іншими учасниками телеком-індустрії. Телекомпалата України – гарний майданчик для реалізації спільних інтересів у напрямку розвитку ринку в цілому і, звичайно, в результаті піде на користь кожному її учаснику».

Компанія «Інтернет Речей Україна» (IoT Ukraine) – Національний оператор Інтернету Речей в Україні. Компанія створена у квітні 2017 р. з метою побудови національної мережі Інтернету речей з використанням технології телеметрії  LoRaWan. Розгортання мережі стартувало в серпні поточного року на базі обладнання Cisco Systems, Inc. Проект реалізовується у партнерстві з Національним оператором мобільного зв’язку  Lifecell.

Олег СТЕФАНЮК: «Ми приєдналися до ТелПУ, вважаючи головні цілі Асоціації близькими до нашої стратегії і вкрай важливими для створення умов динамічного розвитку економіки та поглиблення інтеграції України в Європейський законотворчий простір. Саме створення новітніх високотехнологічних телеком-послуг, впровадження Європейських стандартів та вдосконалення галузевого законодавства у плідній взаємодії з державою є нашим спільним баченням пріоритетів розвитку IT-ринку України».

Тетяна ПОПОВА: «Для Телекомпалати України одним з пріоритетних завдань є об’єднання легальних гравців ринку електронно-цифрових комунікацій, які підтримують нашу позицію та готові активно співпрацювати над подоланням існуючих бар’єрів у процесі розвитку галузі. Наші нові учасники поділяють погляди та зміст Декларації про чесне ведення бізнесу, тому я впевнена, що разом ми зможемо досягти ще кращих результатів!»

Телекомунікаційна палата України рада вітати нових учасників!

Об’єднуємося, добиваємося, відстоюємо, ініціюємо!