Нещодавно Телекомпалата України отримала офіційну відповідь Голови Держспецзв’язку України стосовно переліку 15 суб’єктів господарювання – операторів, провайдерів телекомунікацій, на яких безпосередньо матимуть вплив положення проекту Постанови КМУ «Про реалізацію і моніторинг ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Відповідно до змісту листа ДССЗЗІ перелік п’ятнадцяти телеком-операторів/провайдерів є результатом аналізу Реєстру операторів та провайдерів, що розміщений на сайті НКРЗІ станом на 30 травня 2017 року.

Проте вказаний Реєстр не містить жодної інформації стосовно операторів, провайдерів телекомунікацій, мережі яких мають взаємоз’єднання з телекомунікаційними мережами інших держав.

Тому Телекомпалата України надіслала повторний запит на отримання публічної інформації щодо повних найменувань 15 орієнтовних суб’єктів господарювання – операторів, провайдерів телекомунікацій, на які безпосередньо матимуть вплив положення проекту Постанови після його прийняття.

Отже, гра в “Таємниці Мадридського двору” триває, з нетерпінням чекатимемо відповідь на повторний запит!