З 14 по 18 серпня 2017 року в місті-курорті Юрмалі пройде найбільша в Балтії Міжнародна телекомунікаційна конференція та виставка TELCO TRENDS 2017. Це одне з найбільш значущих подій Pay TV в Східній Європі. Для обміну досвідом на узбережжі Балтійського моря зберуться близько 400 експертів з 37 країн. Запрошуємо Вас взяти участь у цьому важливому заході. Подробиці: www.telcotrends.eu

Ключові теми форуму:

– Єдиний цифровий ринок Євросоюзу;

– Форум мовників. Виклики виробництву локального контенту і складності виведення на глобальний ринок;

– Аналіз динаміки міжнародного ринку ТВ і OTT-сервісів;

– Розвиток сучасних платіжних технологій;

– Технічні телевізійні та мультимедійні рішення від провідних світових виробників;

– Захист інтелектуальної власності. Дієві інструменти і методи боротьби з піратськими ресурсами;

– Виставка технічних новинок і ярмарок контенту Content Marketplace.

За сім років конференція Telco Trends заробила репутацію одного з найкращих європейських галузевих форумів, який служить мостом між Заходом і Сходом, об’єднуючи бізнесменів Євросоюзу і СНД. Не дивно, що подію підтримали такі авторитетні галузеві видання як ComNews, Кабельник і MediaSat, а генеральними партнерами стали SES і «Перший канал: Всемирная сеть».

Телекомунікації кордонів не знають і учасникам світового IКT ринку є що обговорити. Впливові чиновники, які беруть участь у формуванні телекомунікаційної політики ЄС, проінформують про реалізацію програми «Цифрова Європа» і нові нормативні акти. А представники галузевих асоціацій з країн Балтії, Польщі, Франції, Німеччини та Чехії розкажуть, як ринкові метаморфози відбиваються на їхньому бізнесі.

Директор департаменту ТВ і контенту J’son & Partners Consulting Дмитро Колесов проаналізує ефективність дій операторів платного ТБ по підвищенню ARPU. А президент Асоціації «Електронні гроші» Віктор Достов розповість про нові платіжні технології та «Лайфхаки», корисні телекомунікаційним компаніями.

Не оминуть на Telco Trends і найгарячішу тему року, яка стала хітом на MIPTV в Каннах: експерти зі світовим ім’ям дадуть відповідь на питання «що означає віртуальна і доповнена реальність для телебачення?» і до чого треба бути готовим телеканалам і виробникам контенту.

Під час конференції буде працювати виставка технічних та технологічних новинок, а також ярмарок контенту CONTENT MARKETPLACE.

Провідні світові виробники технічних рішень для Pay TV продемонструють свої «ноу-хау». Для телеканалів і відеотек буде представлений першокласний контент найбільш перспективних форматів: кращі фільми, серіали і мультфільми. А оператори Pay TV зможуть ознайомитися з самими гарячими пропозиціями каналів і відеосервісів.
Після насиченого трудового дня гостей чекає цікава розважальна програма: відпочинок в кращих ресторанах Риги і Юрмали і коктейль-паті на романтичному приморському пляжі від генерального спонсора SES.

Завдяки спонсорській підтримці нового HD-телеканалу про полювання і риболовлю «Дике ТВ», в цьому році гості Telco Trends в останній робочий день форуму, 17 серпня, поїдуть на природу на базу відпочинку Silakas.

Місце проведення:  SemaraH Hotel Lielupe

Робочі мови Telco Trends: русійська, англійська. Забезпечення синхронним перекладом.

Вартість участі:
лише робочі сесії  — 100 євро
весь захід  – 200 євро

Отримати детальну інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті TELCO TRENDS www.telcotrends.eu

За новинами Telco Trends слідкуйте на офіційних сторінках в Фейсбуці і Твіттері:

www.fb.com/telcotrends

www.twitter.com/telcotrends