Охочих в цьому році багато, а кількість місць обмежена. Щоб ночами спати спокійно і не переживати, що місце на конференції Вам не дістанеться – терміново реєструйтеся.

Ось чому Вам обов’язково потрібно взяти участь в конференції:

1. Головний стратегічний партнер «Global Media» забезпечить участь та проживання представникам всіх операторів Балтії. Чи це не шанс зустрітися і поспілкуватися з потенційними партнерами, укласти нові угоди і домовитися про успішне співробітництво?

2. Всім учасникам ми даруємо 20% знижку на проживання в SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences. Щоб забронювати номер зі знижкою, надішліть запит на reservations@semarahhotels.com, виберіть період проживання і вкажіть промокод Telco2019

3. Всього на конференції очікується більше 400 професіоналів з 30 країн. Концентрація такої великої кількості експертів створює ідеальні умови для продуктивного нетворкінгу і обміну практичною інформацією.

4. Одне з головних обговорень конференції – панельна дискусія європейських експертів і лідерів індустрії «Ефективний захист інтересів правовласників в цифровому середовищі». Особливо хочеться виділити доповідача з Європейської Комісії, директора з питань політики і права – Сабіну Тсакову. Сабіна виступить з доповіддю «Нова європейська Директива з питань політики і права».

5. Після закінчення робочої частини конференції всіх чекає довгоочікуваний усіма телеканалами захід – «Ніч контенту». У вишуканій атмосфері Majori SemaraH Hotel пройде презентація новинок контенту і телеканалів. А це чудова можливість в невимушеній обстановці представити себе і знайти партнерів.

6. Завершити такий захід ми просто зобов’язані грандіозно. 22 серпня після насичених і продуктивних двох днів конференції Вас чекає шикарна екскурсія і фантастичний гала вечір в добрій і теплій компанії колег по галузі.
Для Вашої зручності організатори створили окрему групу, де буде найактуальніша інформація для всіх учасників конференції: https://www.facebook.com/events/1550830401716222/?active_tab=about

Будь ласка, відмічайте всіх, хто вже зареєструвався і тих, хто тільки планує приєднатися до заходу.
Telco Trends 2019 цього року підготував ідеальні умови для нетворкінгу і продуктивної роботи, так що не пропустіть ключову подію в області PayTV.

Нагадуємо, що місць залишається все менше і менше. Зареєструватися можна на сайті http://www.telcotrends.eu/ru/glavnaya