21 грудня відбулися чергові Загальні збори учасників Телекомунікаційної палати України, присвячені підбиттю підсумків діяльності асоціації у 2018 році, затвердженню основних цілей та напрямків роботи на 2019 рік, а також змінам у складі Ради та Дисциплінарного комітету ТелПУ.

Отже, протягом року найбільшої уваги отримав KPI_TelPU#2 «Сприяння впровадженню інтероперабельності», а найбільше зусиль з боку асоціації було спрямовано на вирішення проблем, пов’язаних з доступом до об’єктів інфраструктури, та на сприяння розробці і затвердженні Правил та Методик. Також чимало зусиль було спрямовано на реалізацію KPI_TelPU#4 «Сприяння чесній конкуренції та рівним умовам ведення бізнесу, захист інтересів учасників асоціації». Проаналізувавши усі розділи KPI, присутні визнали діяльність ТелПУ у поточному році задовільною. На превеликий жаль, не все, що відбувається навколо нас, залежить лише від нас. Але ми повинні й надалі об’єднувати свої зусилля та поступово, крок за кроком йти до поставленої мети. Повний звіт про роботу Телекомпалати України опубліковано за посиланням.

Також, за результатами голосування уповноважених представників компаній-учасників ТелПУ до оновленого складу Ради увійшли Олена Луценко (RETN) та Вадим Сидоренко (Triolan). Новим учасником Дисциплінарного комітету Телекомпалати України також став Вадим Сидоренко. Вітаємо колег та бажаємо наснаги та завзяття для реалізації нових цілей та завдань, про які розповімо в новому 2019 році!

Наша мета – процвітання телеком-ринку в здоровій бізнес-атмосфері, тому від імені Телекомунікаційної палати України висловлюємо щиру подяку усім партнерам та колегам, які разом з нами прямують до цієї мети!