«Планування без дій – це мрія,

а дії без планування – це кошмар»

(народна мудрість)

  

Стратегічне планування допомагає сформулювати філософію організації, цілі та напрямки подальшого розвитку. А загальне бачення майбутнього допомагає нам напрацювати єдине розуміння задач та задає орієнтир в процесі прийняття рішень.

Телекомпалата України затвердила План діяльності Асоціації на 2018 рік (KPI TelPU 2018) – перелік пріоритетних задач, що складається з восьми пунктів, кожен з яких передбачає конкретні дії.

Відтепер кожен крок Телекомпалати  України буде відноситися до відповідного KPI та матиме свою позначку (KPI_TelPU#1, KPI_TelPU#2 і тд).
Дії, що не пов’язані з жодним з восьми пунктів Плану,  позначатимуться як KPI_TelPU-other. Таким чином ми зможемо не лише покроково виконувати затверджені задачі, а й аналізувати співвідношення ефективності власних дій та витраченого на них часу.

Тетяна Попова, Голова Ради Телекомпалати, коментує дані нововведення так: «Існує вислів, що нічого не планувати означає планувати провал. Проте я б доповнила вислів, що план без подальшого його аналізу – це лише прагнення, задекларовані на папері, нічого більше. Градація виконаних дій Телекомпалати за KPI допоможе нам щоквартально аналізувати виконання роботи за кожним з восьми пунктів Плану та вирішувати за яким з пунктів потрібно докласти більше зусиль або відмітити «виконано» і, звичайно, зосереджуватись на інших задачах. Проте ми розуміємо, що окрім основних задач постійно виникатимуть й інші питання, що потребуватимуть нашого втручання. Ось на кінець року ми й побачимо на що саме ми витрачали час, а що відволікало нас від першочергових завдань».

Отже, дивіться відео-презентацію задач, на яких в 2018 році зосередиться Телекомпалата України :

 

KPI_TelPU#other