31 листопада Телекомпалата України провела позачергові Загальні збори. Головним рішенням зборів стало приєднання двох нових учасників до складу Асоціації. Це компанії FEX.NET та YOUTV.

FEX.NET (File EXchange Network) – це сучасний та зручний хмарний сервіс для зберігання та обміну файлами, що запрацював на початку цього року, але вже має розширений функціонал та досить значну кількість прихильників.

YOUTV – українське інтерактивне онлайн телебачення, що доступне до перегляду на будь-якому глядацькому пристрої. ОТТ-платформа стала доступною для використання лише в серпні минулого року, проте на сьогодні налічує вже понад 70 вітчизняних телеканалів, має зручний інтерфейс та розширені можливості для глядачів.

«Те, що до нас приєдналися такі молоді та амбіційні компанії – без сумніву, хороший знак. За допомогою об’єднання наших зусіль, ідей та намірів ми зможемо пришвидшити реалізацію наших планів та наблизитись до нового етапу розвитку цифрової економіки України” – зазначила Тетяна Попова, Голова ради Телекомпалати України.

Також під час засідання учасники ТелПУ встигли обговорити стратегію розвитку Асоціації у наступному 2018 році. “Вже зараз можу сказати, що ми продовжимо захищати інтереси наших учасників, працювати на користь галузі та використовувати абсолютно нові методи реалізації наших цілей.  І ми завжди раді бачити в нашому колі однодумців компанії, які поділяють наші погляди та готові пліч-опліч працювати на успішне майбутнє Digital індустрії!” – доповнила Тетяна Попова.

Телекомунікаційна палата України – це об’єднання легальних гравців ринку телекомунікаційних послуг, що виступають за створення рівних умов та  сприятливого середовища для ведення чесного бізнесу в сфері Інтернет-комунікацій та телебачення. Об’єднуємося, добиваємося, відстоюємо, ініціюємо!