10 років для людини – це лише початок життєвого шляху. 10 років для бізнесу – це істотний проміжок часу, за який компанія переживає чередування злетів та падінь… А що означають ці 10 років для нас?

Так, саме 11 липня 2007 року, рівно 10 років тому була заснована Асоціація «Телекомунікаційна палата України», об’єднання однодумців, які пліч-опліч працювали над розвитком телеком-індустрії країни. З роками діяльність Телекомпалати не припинялася, навпаки – коло однодумців постійно розширювалося, а напрямки діяльності розгалужувалися.

Але саме сьогодні ми не станемо перелічувати наші десятирічні успіхи та досягнення, адже завтра на нас чекають нові виклики та не менш кропітка і відповідальна робота. Сьогодні ми хочемо подякувати всім, хто протягом усіх десяти років допомагав Асоціації рухатись вперед та розвиватися.

Ми дякуємо Олександру Ляхову, першому президенту, та Олександру Янчуку, першому директору Асоціації – людям, які з особливим завзяттям прокладали перші цеглинки на звивистому шляху  Телекомпалати України.

Ми дякуємо Костянтину Гріцаку, Ірині Козловій та Оксані Павленко – людям, які з високим професіоналізмом та самовідданістю продовжили розпочату справу.

Ми дякуємо Сергію Бойку, Петру Конову, Оксані Ферчук, Івану Шестакову та Роману Сагайдаку – людям, що доклали зусиль для ще більш стрімкого розвитку Телекомпалати України.

Ми дякуємо усім, хто сьогодні об’єднує свої зусилля, не зупиняється перед труднощами та постійно працює на користь Асоціації та Digital-індустрії України: Тетяні Поповій, Вікторії Цомая, Анні Некрасі, Олександру Усачову, Петру Яцуку, Вікторії Трощенко, Валерії Дяченко, Олені Луценко, Аркадію Канюці, Олександру Рєзунову, Дмитру Оніщенку. Дякуємо Джорджу Жембері, Василю Олійнику, Віктору Фролову, Володимиру Корсуну, Михайлу Шелембі, Альберту Хвану, Віталію Чабану, Денису Купрєєву, Ігорю Процикевичу, Артему Афяну, Олені Урбан, Євгену Капканцю та абсолютно усім представникам компаній-учасників Асоціації, хто бере безпосередню участь у діяльності Телекомпалати України.

Ми дякуємо Олександру Данченку та Вікторії Сюмар, головам профільних комітетів ВРУ, народним депутатам України, представникам державної влади та дружнім асоціаціям – колегам, що не бояться труднощів і разом з нами добиваються позитивних змін для галузі та країни!

Вже десять років промайнуло, та ми переконані, що це лише початок. Ми продовжуємо вірити та рухатися на зустріч успішному цифровому майбутньому України!