Зовсім скоро стартує нова зустріч телеком та медіа спільноти Telecom Ukraine Bukovel 2017.

Вже цієї весни на схилах мальовничих Карпат відбудеться зустріч індустріальних фахівці, що мають безпосередній вплив на розвиток ІКТ-галузі України.

Місце зустрічі: готель Radisson Blu Bukovel, смт Поляниця, Івано-Франківська обл.

Дата проведення: 23-26 березня 2017 р.

Тематика конференції буде зосереджена на чотирьох основних напрямках:

  • Телеком: сьогодення і перспективи;
  • ТV-вимірювання;
  • Лібералізація ринку програмної послуги;
  • Законодавче забезпечення розвитку ринку ІКТ.

Тетяна Попова, Голова Ради Телекомпалати України: «Ера цифрових комунікації знаходиться у постійному русі і підприємства, що слідкують за технологічними тенденціями і використовують їх в бізнесі, залишаються у грі та будують цифрове суспільство України. Разом із зміною технологій приходить й зміна правил гри на ринку. Тому саме конференції та форуми є найліпшим майданчиком для обміну досвідом, міркуваннями та пропозиціями.

Чому галузеві заходи сьогодні користуються популярністю і чому їх варто відвідувати? На це є декілька основних причин і кожен учасник обирає свою: нові знання, нові знайомства, новий поштовх до дій.

Отже, Телекомпалата України, традиційно виступає Партнером TU-Bukovel 2017 та запрошує усіх представників, зацікавлених у розвитку нашої галузі, до участі в Конференції та відвертого обговорення проблем і перспектив ІКТ-індустрії».

 

Про Конференцію.

Попередня програма.

Умови участі.

Реєстрація.