22 березня під час чергового засідання Практикуму з правового супроводу інформаційної діяльності студенти юридичного факультету Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка мали нагоду ознайомитись з юридичними аспектами використання радіочастотного ресурсу в Україні. Допомогла їм у цьому Тетяна Попова, Голова Ради Телекомпалати України.

Майже двогодинний майстер-клас Тетяни Попової передбачав розгляд основних проблем у сфері правового забезпечення використання РЧР, у ході якого Тетяна Володимирівна розповіла чому гальмувався прихід 3G-технологій в Україну. Також студентам було цікаво почути за яких умов в країні настане ера 4G.

Також, під час свого виступу Тетяна Володимирівна не забула здійснити невеличкий екскурс до світової історії розвитку інтернет-технологій та продемонструвати студентам цікаві статистичні дані про сучасний стан міжнародного інформаційного простору.

Можливо, в майбутньому експерти Телекомпалати братимуть участь у таких майстер-класах на регулярній основі та охоплять інші сегменти галузі цифрових комунікацій України.

22.03.2017 Використання РЧР Попова ТВ