Лист від 24.12.2019р. № 2402

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України

вул. Солом’янська, 13, м. Київ, 03110

Щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України

 Асоціація «Телекомунікаційна палата України», яка об’єднує провідних операторів, провайдерів телекомунікацій, звертається щодо розробленого проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядків формування переліку об’єктів критичної інформаційної інфраструктури, внесення об’єктів критичної інформаційної інфраструктури до державного реєстру об’єктів критичної інформаційної інфраструктури, його формування та забезпечення функціонування» (далі – Проєкт), який розміщено для громадського обговорення на офіційному сайті Держспецзв’язку.

За результатами розгляду та аналізу положень Проєкту, Асоціація надсилає зауваження та пропозиції у додатку до цього листа.

Враховуючи вказане, просимо провести підсумки громадського обговорення із залученням представників Телекомунікаційної палати України та інших профільних асоціацій з метою врахування зауважень.

Довідково зазначаємо, що зауваження та пропозиції до Проєкту також надіслані на електронну адресу cyber@dsszzi.gov.ua, яка зазначена у повідомленні про оприлюднення.

 З повагою, Тетяна Попова, Голова Ради Асоціації