Підсумки 1-го півріччя 2018 | datapark.com.uaЗа підсумками першого півріччя 2018 року доходи Датацентру «Парковий» збільшилися майже на 70% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. На сьогоднішній день завантаження дата-центру становить 55% – це додаткові можливості для подальшого розвитку підприємства та зростання рентабельності капіталу.

Очікувану динаміку демонструє сегмент хмарних послуг. Так, за рік доходи від наданих «Парковим» цього виду послуг зросли майже на 19%. Зростання популярності хмар формує новий рівень споживчих запитів клієнтів. Найбільшим попитом користуються комплексні рішення «під ключ», які включають в себе не тільки доступ до віртуальних ресурсів, але і IT-рішення по реалізації певних бізнес-процесів.

Також значною популярністю у клієнтів «Паркового» користуються послуги із захисту інформаційних ресурсів. Рівень сучасних кіберзагроз визначає необхідність постійного вдосконалення програм захисту, впровадження нових рішень в області управління ризиками, дублювання критичних даних, можливості швидкого відновлення ресурсів, що піддалися атаці тощо. У першому півріччі 2018 року компанія посилила як апаратний, так і програмний комплекс системи безпеки установкою додаткового обладнання та софта новітнього покоління від лідера в області інформаційних технологій компанії CISCO. З метою протистояння загрозам в «Парковому» побудована єдина екосистема кібербезпеки – «Центр безпеки Парковий», який містить весь необхідний спектр послуг із захисту інформаційних ресурсів. По суті це конструктор IT-рішень, який дозволяє, в залежності від потреб конкретного клієнта, сформувати пакет, який забезпечить необхідний рівень захисту серверних операційних систем і призначених для користувача робочих місць від сучасних кіберзагроз.

Сьогодні нам довіряють свої ресурси державні і приватні підприємства, установи, організації, серед яких: органи держуправління, великі промислові підприємства, банки, страхові та фінансові компанії, представники рітейлу, сфери послуг тощо.

Дата-центр «Парковий» був побудований у відповідності з документацією, яка була спеціально розроблена відповідно до вимог рівня надійності TIER III, про що свідчить сертифікат на сайті Uptime institute. Надійність захисту ресурсів підтверджена міжнародним сертифікатом ISO / IЕС27001: 2013 і Атестатом відповідності на комплексну систему захисту інформації, виданим Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України.