6 вересня 2016 р. під час чергового засідання Загальних зборів Асоціації було прийнято рішення щодо вступу чотирьох нових учасників ТелПУ: DIVAN.TVАО «Юскутум», компанія «Mixnet» та ДП «Український державний центр радіочастот».

«Для Телекомпалати України одним з пріоритетних завдань є об’єднання легальних гравців ринку електронно-цифрових комунікацій, які підтримують нашу позицію щодо необхідності подолання існуючих бар’єрів у процесі подальшого розвитку галузі. Нові учасники поділяють наші погляди та зміст Декларації про чесне ведення бізнесу, разом ми будемо працювати над досягненням визначених цілей та завдань, фокусуючись, в першу чергу, на результат!» – таким чином Тетяна ПОПОВА, Голова Ради Телекомпалати України, прокоментувала рішення щодо приєднання нових учасників ТелПУ.

Аркадій КАНЮКА, DIVAN.TV: «Наша мета – надати доступ до українського телебачення усьому світові. На сьогоднішній день вже у 200 країнах світу завдяки нашому сервісу глядачі можуть легально дивитися популярні українські телеканали. Ми вже налагодили контакт з посольствами Польщі, Канади та Ізраїлю. У соціальних мережах контактуємо з українськими діаспорами по всьому світу. Ми зацікавлені у співпраці з Телекомунікаційною палатою України, оскільки маємо спільну мету – сприяти розвитку сфери телекомунікацій в Україні. Сподіваємося, що вступ вТелекомпалату посприяє просуванню інтересів учасників ринку телекомунікацій на законодавчому рівні».

Артем АФЯН, керуючий партнер Juscutum: «Для нашої компанії одним з пріоритетних напрямків в юридичній практиці є високотехнологічні сфери бізнесу. Ці сфери – майбутнє нашої країни. Ми перша компанія в Україні, яка сформувала практику IT-права. Продовжуючи тенденцію правової підтримки бізнесу в сфері інформаційних технологій, ми першими в Україні серед юридичних компаній створили практику, яка займається виключно телекомунікаціями. Ми доклали чимало зусиль для захисту бізнесу в цих галузях і не менше зусиль докладаємо для створення правових умов їх розвитку. Тому, ми віримо, що досвід і кваліфікація нашої команди в цих сферах будуть виключно корисні в досягненні цілей, які ставить перед собою Телекомунікаційна палата України. Сподіваюся, що крім того, що ми вже вміємо робити на відмінно у відстоюванні законних інтересів бізнесу, ми також маємо намір серйозно взяти участь у формуванні майбутнього телеком-права України. І зробимо це разом з Телекомунікаційною палатою України».

Вікторія ТРОЩЕНКО, УДЦР: «Український державний центр радіочастот забезпечує ефективне та раціональне використання радіочастотного ресурсу держави та завдяки ефективному менеджменту і кропіткій праці висококваліфікованого персоналу відіграє провідну роль у розвитку телекомунікацій в Україні та запровадженні європейських стандартів якості зв’язку. Ми сподіваємося, що членство в Телекомпалаті допоможе нам знайти нових друзів та партнерів, спільно з якими ми ще більш активно розвиватимемо телекомунікаційну галузь країни, використовуючи для цього виробничий та науковий потенціал нашого підприємства».

Денис КУПРЄЄВ, MIXNET: «Наша компанія вже майже 10 років працює на ринку телекомунікацій України, надаючи послуги підключення до мережі Інтернет, телефонії і цифрового телебачення, забезпечуючи своїх абонентів стабільної якісним зв’язком та інноваційними сервісами. Зараз ми активно працюємо над розширенням спектра пропозицій і карти покриття. Розвиваючи бізнес, бачимо також необхідність брати активну участь у розвитку телеком-галузі в цілому. Ми поділяємо погляди і дії Телекомунікаційної палати України та готові активно співпрацювати і сприяти досягненню загальних цілей. Також ми розраховуємо на допомогу Телекомпалати в подоланні бар’єрів на законодавчому рівні та висококваліфіковану юридичну підтримку і консультації. Звичайно ж, спільними зусиллями ми прагнемо отримати результат і нові можливості для зростання та розвитку як бізнесу, так і галузі.

Телекомунікаційна палата України – це об’єднання легальних гравців ринку телекомунікаційних послуг, що виступають за створення рівних умов та сприятливого середовища для ведення чесного бізнесу в сфері Інтернет-комунікацій та телебачення. Об’єднуємося, добиваємося, відстоюємо, ініціюємо!

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be_2