Эксперта Телекомпалаты избрано в Общественный Совет при Государственной Регуляторной Службе Украины

1 жовтня відбулося установчі збори кандидатів до Громадської Ради при Державній Регуляторній Службі України, на якому, зокрема, було розглянуто персональний склад Громадської Ради при Державній Регуляторною Службі. Ксенія Ляпіна, яка відкривала установчі збори, зазначила, що Служба готова підтримати всі ініціативи громадських організацій, які допоможуть бізнесу в порядку дерегуляції скасувати зайві бар’єри для ведення бізнесу.

До зазначеної Громадської Ради було обрано експерта Телекомпалати Анну Новак. «Першочергово завданнями по роботі з Громадською Радою є дерегулювання питання доступу до об’єктів інфраструктури для розміщення телеком мереж, діяльності сфери телекому і платного телебачення, а також встановлення рівних умов для ведення бізнесу для всіх гравців ринку без винятків», – так прокоментувала Анна Новак.

Членами Громадської Ради прийнято рішення в подальшому проводити такі засідання відкрито і всі, хто не увійшов до його складу, мають право брати участь в засіданнях, що також буде відображено в Положенні про Громадську Раду.

Наступне засідання Громадської Ради попередньо заплановано на 20 жовтня, на якому буде обрано Голову та розглянуто проекти Положення про Громадську Раду та Регламент її діяльності.

Эксперта Телекомпалаты избрано в Общественный Совет при Государственной Регуляторной Службе Украины