TELCO TRENDS 2015: В Риге соберутся ведущие эксперты отрасли связи

З 10 по 13 серпня 2015 року в Ризі, в одному з кращих готелів столиці Radisson Blu Hotel Latvija, пройде п’ята Міжнародна телекомунікаційна конференція TELCO TRENDS 2015. На заході зберуться понад 400 фахівці галузі електронних комунікацій з країн Євросоюзу і СНД.

Цей рік є дуже значущим для Латвії. Країна удостоїлася честі в першому півріччі очолити Раду ЄС: в столиці проходить безліч важливих заходів, що визначають політику Євросоюзу, в тому числі в сегменті ІТ і телекомунікацій. Адже саме в Ризі розташований один з головних галузевих регулюючих органів ЄС Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC). І один із пріоритетів, який позначила Латвія на період свого президентства – це розвиток інформаційного суспільства та єдиного цифрового ринку.

Цього року тематика форуму істотно розширена: він буде цікавий як професіоналам, що працюють в сегменті платного телебачення і OTT-сервісів, так і операторам мобільного зв’язку, стартапам, розробникам мобільних додатків, а також хай-тек компаніям, які хочуть розширити географію свого бізнесу і вийти на ринки ЄС.

В рамках TELCO TRENDS відбудеться форум мовників, а в холі готелю пройде виставка контенту і технічних новинок: телевізійних і мультимедійних рішень від провідних світових виробників.

Фахівці обговорять тенденції телекомунікаційної індустрії, технічні і юридичні питання, нові тренди, пов’язані з розвитком і конвергенцією технологій. Зарубіжні гості з СНД дізнаються про можливості виходу на ринки Євросоюзу і отримання фінансової підтримки зі структурних фондів ЄС – адже на розвиток високотехнологічних підприємств і стартапів виділені багатомільйонні суми. Будуть підняті й інші важливі теми, актуальні для галузі: розвиток мереж 4G і 5G, конкуренція між операторами фіксованого та мобільного зв’язку, рішення для мобільного ТБ і відео і т.д.

Міжнародна телекомунікаційна конференція “TELCO TRENDS” є єдиним заходом такого роду, що проводиться в країнах Балтії, як за масштабом, так і за аудиторією. Цього року організатори постаралися зробити формат зручнішим: більше часу відведено для особистих зустрічей і переговорів. Виділено зал, де в кінці робочого дня учасники конференції можуть поспілкуватися один з одним: зустрічі можна запланувати заздалегідь – така можливість надана на сайті www.telcotrends.eu.

Робочі мови: російська та англійська.

До зустрічі в Ризі на “TELCO TRENDS 2015»!

Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці в Фейсбуці www.fb.com/telcotrends

Отримати детальну інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті TelcoTrends www.telcotrends.eu