Индикативные показатели цен на услуги платного ТВ

Телекомпалата продовжує публікувати індикативні показники в індустрії платного телебачення України. Зараз вашій увазі пропонуються індикативні показники цін на послуги платного ТБ.

В опублікованих показниках враховані зміни в курсі іноземних валют (для розрахунку взято показник 23,5 грн за долар США), а також актуалізована інформація за переліком програм, що також впливає на розмір тарифу. Ми виступаємо за чесну конкуренцію на ринку, у зв’язку з чим пропонуємо два вектора по боротьбі з демпінгом:

  • перший – це саморегуляція шляхом встановлення індикативних цін на послугу провайдерами;
  • другий – це регуляторний вектор, а саме: ми будемо ініціювати практичну реалізацію положень статті 39 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо державного регулювання розміру абонентської плати за користування універсальною програмною послугою.

У зв’язку з цим, Телекомпалата підтримує ініціативу Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення в питанні розгляду і встановлення такого розміру плати у 2015 році, що також знайшло своє відображення в проекті Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору.

Запрошуємо експертів долучитися до процесу обговорення індикативних цін на послуги платного ТБ і вироблення дієвих заходів по боротьбі з демпінгом.

Індикативні показники цін на послуги платного ТБ