УВАГА, на черзі черговий LIVE–ВЕБІНАР Телекомпалати України!

15 січня об 11:00 стартує наш п’ятий вебінар, присвячений темі трансформації цифрової індустрії України. Про очікувані тренди та ймовірні прогнози розповість Вадим Сидоренко, СЕО  ТRIOLAN та Член Ради Телекомунікаційної палати України.

Основні питання, на яких сфокусуємося під час вебінару:

  • Чи дійсно укрупнення українських провайдерів неминуче? Яка доля чекає на класичних кабельних операторів?
  • Що необхідно зробити учасникам ринку, аби різноманітні індустріальні акти саморегуляції принесли відчутне покращення ситуації на ринку?
  • Які орієнтири у компанії TRIOLAN щодо тарифів на поточний та майбутні роки?
  • Як саме провайдер планує трансформуватися в мультифункціонального постачальника цифрових сервісів?

А також ексклюзив від Вадима Сидоренка: відверто про публічну та маркетингову політику компанії TRIOLAN.

Зверніть увагу! Кожен бажаючий (в межах проанонсованої теми) має змогу заздалегідь надіслати запитання до експерта на електронну адресу office@telpu.com.ua або озвучити його в чаті YouTube-каналу безпосередньо під час онлайн трансляції.

Онлайн трансляція проходитиме в режимі реального часу на офіційному YouTube-каналі асоціації, паралельна трансляція здійснюватиметься на сторінці Телекомпалати України в соціальній мережі Facebook.

Тож рекомендуємо Вам активувати підписки на наші сторінки в YouTube та Facebook, завчасно спланувати робочий графік та в наступний вівторок очікувати на онлайн-потік інсайдерської інформації про Digital!

KPI_TelPU2019#8