Телекомпалата України, спостерігаючи за сучасними тенденціями та світовою практикою, вирішила створити новий інтернет-проект – серію регулярних live-вебінарів лише з актуальною тематикою, професійними спікерами, інсайдерською інформацією та максимальним коефіцієнтом користі для індустрії.

Отже, 25 липня об 11:00 стартує наш перший вебінар, присвячений одній з найбільш трендових тем у сфері ІКТ, медіа, телекому та суспільства в цілому. Україна знаходиться за крок до початку ери глобального цифрового телебачення, адже повномасштабне відключення аналогового ефірного ТБ заплановано на кінець літа.

  • Що нас чекає нас в найближчому майбутньому?
  • Які наслідки матиме відключення аналогу для провайдерів програмної послуги?
  • І головне – як грамотно скористатися моментом та «спіймати вдачу за хвіст»?

Про все це (і не лише) розповість експерт з більш ніж 15-річним досвідом в ІКТ-галузі – Сергій БОЙКО, засновник та керівник Незалежної рейтингової агенції BigData UA.

Онлайн трансляція проходитиме в реальному часі на офіційному YouTube-каналі асоціації, а також в розділі “Webinar room” сайту Телекомпалати.

Зверніть увагу! Під час вебінару на YouTube працюватиме чат, за допомогою якого глядачі зможуть задати додаткові питання експерту, але лише в межах проанонсованої теми!

Тож наступної середи заздалегідь приготуєте філіжанку смачної кави та очікуйте онлайн-потік інсайдерської інформації про Digital!

KPI_TelPU#5 KPI_TelPU#8