Один із найбільших операторів фіксованого широкосмугового доступу до мережі Інтернет в Україні – компанія ФРІНЕТ ТМ «О3», з нагоди 10-річчя  заснування оголосила результати за період своєї діяльності.

Станом на кінець 2017 року чисельність абонентської бази ТОВ «ФРІНЕТ» склала понад 135 тис., за 2017 рік кількість абонентів  зросла на 11%. За останні п’ять років об’єм валових доходів збільшено у 2,6 рази, в тому числі за 2017 рік вони приросли на 23,6% та  склали понад 178 млн. грн., показник EBITDA зріс майже у 3 рази та за підсумками 2017 року перевищив 74 млн. грн., рентабельність по EBITDA досягла  50%. За час своєї діяльності ФРІНЕТ відкрив 17 філій і центрів обслуговування абонентів у  дев’яти областях України.

Підсумки діяльності ФРІНЕТ були представлені журналістам та партнерам Компанії на прес-конференції, що пройшла 17 травня 2018 року у готелі «CITYHOTEL» в м. Києві. На питання представників преси відповідали генеральний директор Віктор Фролов, директор дирекції з маркетингу та продажів Володимир Чеканов, технічний директор Анатолій Капустін. На прес-конференції були присутні представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації , засобів масової інформації, Української асоціації операторів зв’язку  «Телас», асоціації «Телекомунікаційна палата України», основні партнери Компанії та ключові співробітники.

Як відмітив генеральний директор Віктор Фролов, «ФРІНЕТ незмінно входить у ТОП-10 України найбільших операторів ШСД. За період своєї діяльності Компанія побудувала більше ніж 3 тис. км власних волоконно-оптичних ліній зв’язку та на сьогоднішній день обслуговує понад 138 тис. абонентів, на мережах встановлено понад 10 тис. комутаторів та покрито 640 тис. домогосподарств у 175 населених пунктах, з них понад 104 тис. домогосподарств у приватному секторі.». Голова Компанії також зазначив, що «у цілому ринок фіксованого широкосмугового доступу до мережі Інтернет в Україні є привабливим та перспективним для інвесторів, але разом з тим існує перелік проблем, що стримують розвиток.

В планах Компанії – протягом 2018 року збільшення покриття мережі, оновлення обладнання, оновлення тарифної лінійки, збільшення послуг для споживачів, що дозволить і надалі нарощувати абонентську базу та валові доходи Компанії.

KPI_TelPU#other   KPI_TelPU#8