Київський міжнародний телерадіоярмарок

Київський міжнародний телерадіоярмарок

Наприкінці травня телеком та медіа спільнота з нетерпінням очікує головний бізнес-форум індустрії в Україні – XXIV Київський Міжнародний Телерадіоярмарок – один з наймасштабніших заходів, що багато років поспіль об’єднує  представників галузі та сприяє  розвитку Українського Медіаринку!

Телекомпалата України за доброю традицією із задоволенням виступає офіційним Партнером Заходу, адже під час форуму розглядатимуться та обговорюватимуться найважливіші питання цифрової індустрії, вирішення яких сприятиме успішній роботі вітчизняного телеком-медіа бізнесу.

На учасників Телерадіоярмарку чекають чотири виставкові зони за напрямками: технічні засоби та технології, супутниковий зв’язок, ринок контенту та фото-форум. Також відвідувачі зможуть відвідати захоплюючі освітні семінари, дискусії та презентації.

Серед ключових подій варто окремо відмітити найпершу Церемонію нагородження телеканалів за  високі рейтинги та популярність серед українських глядачів – “Big Data Awards”! Незалежна рейтингова агенція «БігДата ЮЕЙ» оголосить результати річних даних системи #BigDataRating, визначить найкращі українські телеканали та у такий інтригуючий спосіб відсвяткує свою першу річницю існування. А одинадцять нагород вже чекають на переможців 🙂

На Вас чекають два неймовірні та сповнені драйві дні у колі друзів, колег та партнерів! Тож не варто зволікати, реєструйтеся і до зустрічі на XXIV Київському Міжнародному Телерадіоярмарку!

Дата проведення: 30-31 травня 2018 року

Місце проведення: Виставковий центр “АККО Інтернешнл” (м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б)

Організатор: Компанія “Теле-Радіо-Кур’єр”

САЙТ ФОРУМУ

РЕЄСТРАЦІЯ

KPI_TelPU#8

 

 

До початку Форуму залишилось:

День(и)

:

Година(и)

:

Хвилин(и)

:

Секунд(и)

До початку Церемонії “Big Data Awards” залишилось:

День(и)

:

Година(и)

:

Хвилин(и)

:

Секунд(и)