Завдяки такому партнерству «Датагруп» зможе пропонувати клієнтам максимально вигідні ціни на продукти корейської компанії та комплексні рішення для суднохідного транспорту.

Наприкінці 2016 року компанія «Датагруп» підписала договір на дистрибуцію морських супутникових антен корейської компанії Intellian Technologies Inc. та стала офіційним дистриб’ютором бренду в Україні. Відтепер «Датагруп» зможе реалізовувати унікальні для українського ринку проекти із забезпечення повного комплексу телекомунікаційних послуг на морських суднах як для державного сектору та корпоративних замовників, так і для фізичних осіб – власників малих суден.

«Наша компанія постійно працює над збільшенням портфелю послуг, котрий ми надаємо клієнтам. Саме тому, враховуючи досить велику площу водного покриття України, ми прийняли рішення співпрацювати з компанієюIntellian Technologies Inc., яка є одним із лідерів на цьому ринку та пропонує комплексні технічні рішення, котрі ми будемо реалізовувати для наших клієнтів. Ми бачимо великий потенціал у цьому сегменті, і вже зараз можемо говорити про ряд успішних контрактів в Україні» – коментує Марія Алєксєєнко, директор департаменту корпоративних продажів «Датагруп».

На базі морських антен від корейської компанії, «Датагруп» надаватиме клієнтам високошвидкісний інтернет, телефонію та телебачення. Крім того, «Датагруп» має групу інженерів, що отримали сертифікати у центрі Intellian в Нідерландах, та можуть на найвищому рівні обслуговувати продукти корейської компанії.