14 лютого відбулась чергова зустріч учасників Телекомунікаційної палати України, під час якої були прийняті важливі для Асоціації рішення, у тому числі зміна директора Телекомпалати.

З 16 лютого новим Директором Телекомпалати України призначено Новак Анну Олегівну. Кандидатура Анни отримала підтримку всіх присутніх учасників Загальних зборів. Анна має вищу юридичну освіту та майже 9-річний досвід роботи в сферах регуляторної політики, ліцензування, дозвільної системи, державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності і телекомунікацій. Останні два роки Анна працювала юридичним експертом Асоціації та постійно брала активну участь в галузевих робочих групах та нарадах з питань опрацювання законодавчого регулювання сфер телебачення і радіомовлення та телекомунікацій, а також до сьогодні є членом Громадської ради при Державній регуляторній службі України та Експертно – Апеляційної ради при ДРС.

Анна Новак: «В першу чергу, хочу висловити вдячність усім нашим учасникам Асоціації за підтримку та висловлену довіру. Для мене – це свого роду професійний виклик. Я впевнена, що синергія нашої спільної праці призведе до очікуваних результатів.

Сподіваюсь, що мій досвід та професійний рівень будуть корисними у роботі над впровадженням прогнозованого регуляторного поля, балансу інтересів держави та бізнесу.

Коли буде мінімізовано втручання держави в бізнес-процеси, а на ринку всі гравці стануть дотримуватись принципів чесної конкуренції, саме тоді необхідність у таких профільних об’єднаннях, як наше, зникне і це стане найкращим результатом».

Костянтин Гріцак: ««Вітаю Анну на новій посаді і впевнений, що з її появою асоціація «Телекомунікаційна палата України» стане ще більш активним учасником індустріальних процесів, для цього у Анни є всі необхідні знання та навички.

У своїй подальшій діяльності зосереджуся на роботі директора із зовнішніх зв’язків Компанії Воля. На цій важливій позиції працюватиму на збільшення репутаційного капіталу Компанії, та забезпечу представництво інтересів Волі у відносинах з органами влади та іншими некомерційними партнерами, в т.ч. і з асоціаціями.

Пріоритетними напрямками в моїй компетенції є завдання встановлення рівних умов ведення бізнесу, а також нові проекти Компанії Воля у сфері корпоративної соціальної відповідальності».

Телекомпалата України щиро бажає Анні нових успіхів та невпинної наснаги!